ClaeysComm is een full service crossmedia publishing agency. Opgericht in 1996 en sinds maart 2019 onderdeel van de D’M&S communicatiegroep (Brugge, Antwerpen, Brussel) bieden we je grafische ondersteuning bij de uitvoering van al je publishing opdrachten, print en digitaal.

Waarom kiezen voor ClaeysComm? Omdat we het je graag gemakkelijk maken én een kwalitatieve publishing service leveren die past in jouw project. Daarom zal je graag met ons samenwerken:

Ervaren team

We hebben de technische kennis en grafische ervaring om al je publicaties met oog voor detail af te werken. Binnen een strakke deadline, in meerdere talen en efficiënt.

Grote volumes of ad hoc

Catalogi, folders, magazines, flyers … Wij verzorgen elke opdracht volgens jouw ontwerp en geheel in lijn met je huisstijl.

1 op 1 contact

Je hebt rechtstreeks contact met de medewerker die je opdracht uitvoert. Correcties doorgeven of aanpassingen bespreken? Da’s zo gebeurd!

Nieuwste technologie

We werken met de nieuwste programma’s en technologieën voor het importeren, opmaken en opslaan van je bestanden (e-catalog, DAM, ...).

Welke expertises
hebben we in huis?

Een brochure met taalversies of afgeleide formaten. Een cataloog met te bewerken packshots. Prijslijsten of verpakkingen. Je kan bij ons terecht voor het grafisch op punt zetten van al je publishing opdrachten. Inhoudelijke aanpassingen verwerken of een nieuwe publicatie ontwerpen? Jij vraagt, wij brengen het voor mekaar! From scratch of op basis van je oude bestanden.

Contacteer onze experten

Zo gaan we te werk:

1. Intake: Samen bekijken we de opdracht en maken we een inschatting van het aantal te presteren uren.

2. Kostenraming: Op basis van het verwachte werkvolume, maken we een transparante kostenraming en stellen we eventueel een uurpackage voor.

3. Aanlevering: Je levert het beschikbare materiaal aan, wij doen de rest.

4. Oplevering: Is alles klaar? Jij controleert of het resultaat naar wens is en geeft je feedback rechtstreeks door aan onze medewerker. Wij voeren alle correcties uit en bezorgen je een ready-to-publish document. Of kijken voor jou om deze online of in druk te voorzien.